Car struggling to start after HID install - NewCelica.org Forum
  
Install Guides Parts Catalog Gallery Track Times Dyno Database Tech Info

Go Back   NewCelica.org Forum > Celica Discussion > Repair & Maintenance

Repair & Maintenance Troubleshoot Your Problems Here.

Support NCO
Google
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-19-2010, 09:41 AM   #1
eXoNeraTeD
 
Join Date: Nov 2008
Location: Dartmouth, MA
Posts: 42
iTrader: (2)
Send a message via AIM to eXoNeraTeD
Car struggling to start after HID install

So last night I finished my HID install. I left my door open and my battery died so I charged it back up. And now everytime I start my car, it is struggling to start. I feel like its not going to start every time I try and start it. Do I maybe need a bigger battery? I also hav a 12 inch sub hooked up. Or is it possible I installed the HIDs wrong? They both work fine, so idk if that's the reason.
eXoNeraTeD is offline   View this Members' Photo Gallery Reply With Quote
Old 10-19-2010, 10:58 AM   #2
chillan420
 
Join Date: Feb 2006
Location: Virginia, Newport News
Posts: 1,380
iTrader: (4)
Send a message via AIM to chillan420
take your car to advanced auto and have them do a load test.
if it passes the load test then you need to do a parasitic draw test.
chillan420 is offline   View this Members' Photo Gallery Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Go Back   NewCelica.org Forum > Celica Discussion > Repair & Maintenance

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:12 AM.