NewCelica.org Forum banner
1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
212 Posts
Discussion Starter · #1 ·
alright i know this has been discussed many times before but i can't seem to find anything in my search. but, like i said my CEL came on today for the first time but it's been 3 monthes since i installed my CAI. what do i do. i don't wanna go to the dealer cause i voided my warranty with the exhaust and intake (i think)
 

·
Registered
Joined
·
1,539 Posts
just put the stock intake and exhaust back on them go to the dealer (if u still have them)<IMG SRC="http://www.newcelica.org/ubb/smilies/cwm12.gif" border=0>
 

·
Registered
Joined
·
1,295 Posts
which cai do u have?

------------------
2000 Liquid Silver GT Auto
TRD body kit with front lip
TRD extended exhaust
TRD lowering springs
TRD oil cap
16" Rebel 782 wheels
S2000 antenna
Neon Footwells and Grill
Euro clears with xenon lights
Injen CAI w/splash guard
 

·
Registered
Joined
·
403 Posts
Hmmm...if you don't see anything wrong with the CAI, and it did come on after 3 months, and it won't go away. Maybe you should put back your stock air box to make sure it's not something else that's causing the CEL.
 

·
Registered
Joined
·
212 Posts
Discussion Starter · #13 ·
well, i brought my car to an auto reair shop so they could hook it up to a computer, for some reason my sensors picked up that all four cylinders misfired!!! this definately did not happen so i'm not sure why it's reading this. anyway,he reset the ecu and hopefully the light won't come back on.
 

·
Registered
Joined
·
4,215 Posts
if you wanted to reset it yourself open up the fuseblock in the engine bay and pull out the fuses numbered 19,20,24 and hold them out for a minute or 2 until the ECU flashrom dumps.. thats all.
 
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top