NewCelica.org Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Peyote
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #1
I'm still new to to forum, and I've searched but I haven't been able to find anything on it.

But my passenger side clearance light, which is that really small bulb within the housing unit that is near the inside kinda tucked in- (Or the light that blinks when locking or unlocking the car via remote) isn't working. I have already replaced the bulbs, and everything on that side of the headlight works perfectly fine. Blinker, highbeam, lowbeam, or DRL, everything works except for that mini bulb. I'm sure it's the wiring problem, but I can't seem to find anything that could cause it.

Has this happened to anyone else? It's a small problem but it really bothers me. Any help or advice would be greatly appreciated.
 

·
Work Done, Sexy Time.
Joined
·
2,835 Posts
Check your fuses first to see if they are good, then if the driver's side parking light works switch the grey bulb parking light housing from the drivers side to the passenger side and see if it works then.
 

·
Peyote
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #3
Check your fuses first to see if they are good, then if the driver's side parking light works switch the grey bulb parking light housing from the drivers side to the passenger side and see if it works then.
I'll definitely check to that! I'll keep updated. Thanks so much for the advice! :)
 

·
Registered
Joined
·
24 Posts
I would check the wire going into the socket of the 168 bulb(parking light). Make sure there isn't any loose connection or wire being damaged.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top